Google AdWords

Je hebt een Website / Webshop van je bedrijf en je wilt hiervoor graag adverteren op Google. Dan ben je bij HITS terecht. Er zijn verschillende manieren om met een campagne met advertenties voor (meer) bezoekers of (meer) verkopen te zorgen.

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is het advertentie programma van Google. Met Google Adwords kunnen klanten advertenties tonen op basis van zoekwoorden. De advertenties kunnen in de zoekresultaten van Google, het zogenaamde zoek netwerk, en op partner websites van Google getoond worden. Dit noemen we het display netwerk.

Voor wie is Google Adwords interessant?

Eigenlijk is het voor elk bedrijf die zijn cijfers goed kent interessant. De resultaten van Google Adwords zijn, bijvoorbeeld in combinatie met Google Analytics, heel goed meetbaar. Je kunt als bedrijf dus heel goed zien of jouw campagnes rendabel zijn. Verder zijn de advertenties direct na activering zichtbaar en kun je meteen resultaat, lees klanten, binnen halen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld SEO waarbij het soms wel enkele maanden kan duren voordat je hoog terug te vinden bent in de zoekresultaten.

Kosten voor Google AdWords Campagne

Een volledige campagne is al opgezet voor een eenmalig bedrag vanaf USD 500,-. Beheer en optimalisatie van jouw AdWords campagnes kan vanaf USD 75,- per maand (exclusief de kosten die Google rekent voor de bezoekers aan je website). Deze kosten bepaal je zelf. Aan de hand van wat je wilt bereiken kunnen wij van HITS een indicatie geven hoeveel hiervoor nodig is.

Geïnteresseerd?

Wij van HITS komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om de wensen te bespreken om zo de juiste campagnes te maken en ook een gepaste offerte.